Qui som?

L’Associació femVallès neix fruit de la constatació de la unitat productiva que representa el Vallès -Oriental i Occidental-. El principal eix de treball de l’entitat, gira entorn la necessitat d’una estructuració metropolitana i la dotació d’una ordenació territorial. El nostre objectiu és potenciar la importància econòmica del Vallès i superar la condició de perifèria metropolitana en què el Vallès ha estat permanentment situat. La plataforma femVallès és una associació d’entitats econòmiques, professionals i socials formada per:

Quina és la nostra raó de ser?

La nostra raó de ser és presentar una veu potent i unificada en l’àmbit del món empresarial, professional i social del Vallès. Fem pública l’opinió vallesana i exercim influència en l’ordenació territorial de la comarca per a l’adequada i justa promoció de les seves infraestructures. Aquestes, han de permetre la mobilitat que correspon a una conurbació tan important. Cal la implantació estratègica d’una part fonamental de l’activitat productiva de Catalunya.

femVallès vol ser partícip actiu en l’actualització del model d’una regió de Barcelona en què el Vallès deixi de ser perifèria per jugar un important paper en la gran metròpoli barcelonina del segle XXI.

Constituïm, doncs, una base d’anàlisi i debat així com d’interlocució amb les diferents administracions en qüestions territorials, sense suplantar ni interferir en cap moment en els posicionaments i activitats que cada un dels seus membres duguin a terme individualment.

Transparència

Estatuts de l’associcació

i