femVallès i l’alcalde Ballart han acordat treballar conjuntament en propostes de mobilitat pel Vallès

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, es va reunir ahir al migdia amb una representació de femVallès, l’agrupació socioeconòmica que representa a vint-i-una entitats del Vallès. L’associació i l’alcalde varen tractar els diferents projectes de mobilitat que hi ha sobre la taula, així com també el debat en la governança metropolitana.

femVallès i l’alcalde Ballart han acordat treballar de forma coordinada i periòdica per donar impuls a les diferents actuacions i millores que necessita el Vallès en matèria de serveis i infraestructures de mobilitat.

En representació de femVallès va assistir el seu president Antoni Abad; el coordinador, Arnau Vilà; l’arquitecte i portaveu Manel Larrosa, el president de la Cambra de Comerç de Terrassa, Ramón Talamàs; i el secretari general de Cecot, Oriol Alba.

Per part de l’Ajuntament de Terrassa l’alcalde Jordi Ballart i la tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares.


Sobre femvallès

L’Associació femVallès expressa la constatació de la unitat productiva del Vallès -Oriental i Occidental-. Treballem amb l’objectiu de potenciar l’economia i superar la condició de perifèria metropolitana en què el Vallès ha estat permanentment situat des de l’administració. El principal eix de treball de l’entitat, gira entorn l’ordenació territorial i la necessitat d’estructuració metropolitana.

Agrupem entitats empresarials, col·legis professionals, entitats socials, sindicats, cooperatives, consorcis, i una universitat. En total, vint-i-una entitats unides en una veu coneixedora del territori i una visió amb criteri de l’ordenació territorial de Catalunya i el Vallès.

Podeu trobar totes les propostes de l’entitat a femvalles.cat.