Nota de premsa

  • Representants de la plataforma FEMvallès i del Departament de Territori es reuneixen per tractar les al·legacions al nou pla de mobilitat vallesà.
  • La plataforma farà públiques les al·legacions els propers dies

Vallès, 10 de març de 2020. La plataforma FEMvallès es va reunir ahir amb Xavier Flores, director general d’Infraestructures de Mobilitat Terrestre i amb Xavier Catarineu com a representants del Departament  de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya a la seu de la Cecot a Terrassa per tractar les al·legacions al nou pla de mobilitat del Vallès.

El Departament ha delegat la interlocució al territori, i en aquest cas amb FEMvallès, a Catarineu.La plataforma socioeconòmica FEMvallès fa dies que treballa en un conjunt d’al·legacions que pretenen enriquir el pla per assolir una mobilitat eficient i sostenible al Vallès. Tot i que no faran públiques les al·legacions fins d’aquí a uns dies, avancen que les seves demandes inclouen quasi tota la tipologia de transport i seran una

oportunitat perquè el PEMV acabi sent una transformació real i eficaç de la mobilitat vallesana.

La trobada s’emmarca en el període d’aprovació inicial del pla, on totes les entitats públiques i privades tenen l’oportunitat de presentar al·legacions fins al 6 d’abril, moment en què es tancarà la fase per a passar a l’avaluació de les propostes recollides.

Sobre FEMvallès

La plataforma FEMvallès és una iniciativa promoguda per Cecot, Consell Intersectorial d’Empresaris de Sabadell i Comarca (CIESC), Unió Empresarial Intersectorial Cercle d’Empresaris (UEI) i Via Vallès.

A més a més han subscrit la seva adhesió a la plataforma: Associació d’Empresaris de Castellbisbal, Baricentro, Cambra de Terrassa, CCOO Vallès Occidental i la Catalunya Central, CCOO Vallès Oriental, Maresme i Osona, Cerdanyola Empresarial, Circuit de Barcelona-Catalunya, Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de Barcelona (delegacions del Vallès Oriental i Occidental), Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (Delegació del Vallès), Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (Delegació del Vallès), Sant Cugat Empresarial, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i UGT Vallès Oriental i Vallès Occidental.