Nosaltres

L’Associació FEMvallès neix fruit de la constatació de la unitat productiva que representa el Vallès -Oriental i Occidental-. El principal eix de treball de l’entitat, gira entorn la necessitat d’una estructuració metropolitana i la dotació d’una ordenació territorial. Amb l’objectiu de potenciar la seva importància econòmica i de superar la condició de perifèria metropolitana en què el Vallès ha estat permanentment situat.

La plataforma FEMvallès és una associació d’entitats econòmiques, sindicals, professionals i socials formada per:

 1. Cecot
 2. UEI
 3. Ciesc
 4. Via Vallès
 5. Sant Cugat Empresarial (SCE)
 6. Baricentro
 7. Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya. Delegació del Vallès
 8. Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’edificació de Barcelona. Delegacions del V. Or. i Occ. (CAATEEB)
 9. Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Delegació del Vallès (COAC)
 10. CCOO
 11. Cambra de Comerç de Terrassa
 12. Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa (ICATER)
 13. Circuit Barcelona – Catalunya
 14. Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
 15. Sagalés
 16. Transports Urbans de Sabadell (TUS)
 17. Cambra de Comerç del Vallès Oriental
 18. Agrupació Catalana de Tècnics Urbanistes (ACTU)
 19. Aliança Ferroviària TransPirinenca (AFTP)

Els objectius de FEMvallès

La nostra raó de ser és presentar una veu potent i unificada en l’àmbit del món empresarial, sindical i social del Vallès. Fer pública l’opinió vallesana i exercir influència en l’ordenació territorial de la comarca per a l’adequada i justa promoció de les seves infraestructures. Aquestes, han de permetre la mobilitat que correspon a una conurbació tan important i una implantació estratègica d’una part fonamental de l’activitat productiva de Catalunya.

FEMvallès vol ser partícip actiu en l’actualització del model d’una regió de Barcelona en què el Vallès deixi de ser perifèria per jugar un important paper en la gran metròpoli barcelonina del segle XXI.

Constituïm, doncs, una base d’anàlisi i debat així com d’interlocució amb les diferents administracions en qüestions territorials, sense suplantar ni interferir en cap moment en els posicionaments i activitats que cada un dels seus membres duguin a terme individualment.

© 2020 Cecot Política de privadesa | Política de cookies | Avís legal